F-SYSTEM


Adda F-System (foliesystem) används som tätskikt i våtutrymmen vid offentlig- och bostadsmiljö. Adda F-System utgörs av en tätfolie som limmas upp med Adda Membran och skarvförseglas med Adda Skarvlim. Adda F-System kan användas på dom flesta typer av underlag men kräver ett absorberande underlag av betong, puts eller skivmaterial. Adda F-system skall inte användas i källare med risk för tillskjutande fukt eller utomhus. Var noga med att läsa igenom och följa tillhörande monteringsanvisning innan användning.

2K-SYSTEM


Adda 2K-System (foliesystem) används som tätskikt i våtutrymmen vid offentlig- och bostadsmiljö. Adda 2K-System utgörs av en tätfolie som limmas upp- och skarvförglas med Adda 2K Folielim, här krävs alltså inget separat skarvlim. Adda 2K Folielim är en cementbaserad produkt blandas upp med en maskinvisp. Adda 2K-System kan användas på även låg-absorberande underlag som exemelvis våtrumsskivor. Adda 2K-System skall inte användas i källare med risk för tillskjutande fukt eller utomhus. Var noga med att läsa igenom och följa tillhörande monteringsanvisning innan användning.

R-SYSTEM


Adda R-System (rollbart) används som tätskikt i våtutrymmen vid offentlig- och bostadsmiljö. Systemet applicerats med roller och pensel och innehåller remsor och manschetter för att täta/försegla rörgenomföringar, vägg- o golvvinklar samt skivskarvar.  Adda R-System skall inte användas i källare med risk för tillskjutande fukt eller utomhus. Var noga med att läsa igenom och följa tillhörande monteringsanvisning innan användning.

START

Säkerhetsdatablad

Primer

Avjämningsmassor

TÄTT

Gjutmassor

Folie-System

Rollbart-System

LIM / FIX

AVSLUT