2K Folielim Rapid

Produktbeskrivning


Adda 2K Rapid är ett svenskproducerat tvåkomponentslim med en öppentid på 1-2 timmar! Adda 2K Rapid används för vattentätning av golv och vägg i bostadsmiljö eller utrymmen med liknande belastning. Adda 2K Rapid är en systemprodukt som ingår i Adda 2K-System.

Användningsområden


Adda 2K Rapid är ett svenskproducerat tvåkomponentslim med en öppentid på
1-2 timmar! Adda 2K Rapid används för vattentätning av golv och vägg i bostadsmiljö eller utrymmen med liknande belastning. Adda 2K Rapid är en systemprodukt som ingår i Adda 2K-System.

Nedladdningar:

- Produktdatablad

- Säkerhetsdatablad

Teknisk data

Produkttyp: Cement och polymerbaserat tvåkomponentslim.
Färg: Grå.
Öppentid / pot-life: 1 - 2 timmar i hinken efter korrekt blandning.
Blandningsförhållande: Blanda först upp dispersionen till en jämn massa, sedan häll ca hälften av pulverkomponenten i den våta dispersionen, blanda i ca 2-3 minuter. Häll sedan i resterande pulver och blanda noggrant till större delen av pulverklumparna blandats ut. Låt massan vila i 2 minuter innan en ny kraftig omrörning genomförs. Omrörare av korgtyp Collomix DLX eller motsvarande är att rekommendera. Eventuella små återstående pulverklumpar påverkar ej produktens funktion. Vid delreparationer: använd ett decilitermått för att väga upp 2,5 deciliter dispersion, som blandas med ca 1 deciliter pulverkomponent. Rör om enligt ovanstående. 

Åtgång: 0,4 kg / m2
Öppentid: 5 - 20 minuter.
skinnbildning: Om materialet visar tecken på skinnbildning, bör man påföra nytt lager material för att få en färsk yta.
Förpackning: plasthink med insats: 3 kg, 9 kg.
Hållbarhet/lagring: 6 månader efter produktion, i oöppnat originalemballage lagrat i torr miljö om + 10°C – + 40°C. Produkten tål ej frost. (se produktionsdatum på förpackningen).