2K Folielim

Produktbeskrivning


Adda 2K Folielim är ett svenskproducerat tvåkomponentslim med en öppentid på 5 -7 timmar! Adda 2K Folielim används för vattentätning av golv och vägg i bostadsmiljö eller utrymmen med liknande belastning. Adda 2K Folielim är en systemprodukt som ingår i Adda 2K-System.

Användningsområden


Adda 2K Folielim är ett svenskproducerat tvåkomponentslim med en öppentid på
5 -7 timmar! Adda 2K Folielim används för vattentätning av golv och vägg i bostadsmiljö eller utrymmen med liknande belastning. Adda 2K Folielim är en systemprodukt som ingår i Adda 2K-System.

Teknisk data

Produkttyp: Cement och polymerbaserat tvåkomponentslim.
Färg: Vit.
Öppentid / pot-life: 5 - 7 timmar i hinken efter korrekt blandning.
Blandningsförhållande: Blanda först upp dispersionen till en jämn massa, sedan häll ca hälften av pulverkomponenten i den våta dispersionen, blanda i ca 2-3 minuter. Häll sedan i resterande pulver och blanda noggrant till större delen av pulverklumparna blandats ut. Låt massan vila i 2 minuter innan en ny kraftig omrörning genomförs. Omrörare av korgtyp Collomix DLX eller motsvarande är att rekommendera. Eventuella små återstående pulverklumpar påverkar ej produktens funktion. Vid delreparationer: använd ett decilitermått för att väga upp 1 deciliter dispersion, som blandas med ca 0,5 deciliter pulverkomponent, rör om enligt ovanstående. 

Åtgång: 0,4 kg / m2
Öppentid: 10 - 30 minuter.
skinnbildning: Om materialet visar tecken på skinnbildning, bör man påföra nytt lager material för att få en färsk yta.
Förpackning: plasthink med insats: 3 kg, 9 kg, 18kg.
Hållbarhet/lagring: 12 månader efter produktion, i oöppnat originalemballage lagrat i torr miljö om + 10°C – + 40°C. Produkten tål ej frost. (se produktionsdatum på förpackningen).